ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

Έλληνες Πυροσβέστες

 

Σας χαιρετίζουμε σε μια σελίδα που είναι αφιερωμένη στους Έλληνες Πυροσβέστες.

Η δημιουργία της οφείλεται  στην αγάπη μας για το Πυροσβεστικό Σώμα και επιδίωξή μας είναι η λειτουργία ενός τόπου συνάντησης, επικοινωνίας και διασκέδασης για τους Έλληνες Πυροσβέστες.

Σκοπός μας είναι η παρουσίαση ενδιαφέροντος υλικού, καθώς και η συγκέντρωση εργασιών, παρουσιάσεων και βίντεο των Ελλήνων Πυροσβεστών σε ένα ιστιοχώρο που να ενημερώνεται συνεχώς και να είναι προσβάσιμος σε όλους.

Η σελίδα μας περιέχει εργασίες, εφαρμογές, αρκετό υλικό του προσωπικού μας αρχείου και άλλων πυροσβεστών, συγκεντρώνει και προβάλει αυτόματα από το web πυροσβεστικό υλικό και περιέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες τόσο για πυροσβέστες, όσο και για το ευρύ κοινό.

Χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές συνδεόμαστε απευθείας και παραθέτουμε στο Site μας (σε παράλληλη προβολή στην ίδια σελίδα)  σελίδες που έχουμε επιλέξει και θεωρούμε ότι έχουν ενδιαφέρον.  

Αισιοδοξούμε η σελίδα μας να γίνει τόπος συνάντησης και επικοινωνίας των Ελλήνων Πυροσβεστών.

Για να ανεβάσετε το βίντεό σας στην ιστοσελίδα μας...

Α.  - Στείλτε μας το Link από το Yahoo Video ή Youtube που θεωρείτε ενδιαφέρον..

 Β.  Για να προσθέστε το δικό σας βίντεό στην σελίδα μας :

- Προσθέστε το βίντεό σας στο στο Yahoo Video  ή στο Youtube

- Στείλτε μας το Link κι εμείς θα το προσθέσουμε...

- Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Γ. Το περιεχόμενο των Βίντεο θα πρέπει να είναι σχετικό με την φιλοσοφία της Ιστοσελίδα μας.

Webmaster

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

- Η σελίδα μας σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί επίσημη ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος. Το υλικό που αναρτάτε σε καμιά περίπτωση δεν  αντιπροσωπεύει τις επίσημες θέσεις και απόψεις του Πυροσβεστικού Σώματος.

- Δεν φέρουμε  καμία εύθηνη για το υλικό που περιέχουν άλλες σελίδες με τις οποίες συνδέεται ή προβάλει παράλληλα η σελίδα μας, επειδή αφενός  δεν μας ανήκουν, αφετέρου δε ανανεώνονται  συνεχώς αυτόματα και  αδύνατο να τις ελέξουμε και να επέμβουμε σ' αυτές .

- Δεν φέρουμε  καμία εύθηνη για τις ειδήσεις που εμφανίζονται στην σελίδα μας, επειδή δεν αναρτούνται  από εμάς αλλά από την υπηρεσία Google News (υπηρεσία της Google που μας παρέχεται δωρεάν) και είναι αποτέλεσμα αυτόματης ηλεκτρονικής αναζήτησης από τον Ελληνικό Τύπο, με ευθύνη της εν λόγω υπηρεσίας της Google. Ως εκ τούτου  είναι αδύνατο να τις ελέξουμε και να παρέμβουμε σε αυτές διότι ανανεώνονται συνεχώς αυτόματα και η διαχείριση δεν μας ανήκει.

- Εάν  επιθυμείτε να αφαιρέσουμε το Banner  ή το Link της Ιστοσελίδα σας από το Site μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας Επώνυμα στο Email  

- Για οποιοδήποτε παράληψή μας, παρατήρηση επικοινωνήστε μαζί μας Επώνυμα στο Email  .

- Σημειώνουμε ότι η σελίδα μας  δεν αποτελεί αντικείμενο επιχειρηματικής δραστηριότητας και σε καμιά περίπτωση δεν λειτουργεί με σκοπό το οικονομικό κέρδος .

- Η χρήση της σελίδα μας συνεπάγεται την αποδοχή και γνώση όλων των παραπάνω.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email us:

ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

 * Αποστείλετε το πυροσβεστικό Link ή υλικό που θεωρείτε ενδιαφέρον προκειμένου να το καταχωρίσουμε στην Ιστοσελίδα μας *